Ubberud Arkivdag 2019

Ubberud Lokalarkiv valgte i år at deltage på julemessen i Ubberud Kultur og Bevægelseshus, i stedet for at være med på arkivernes dag, som vi plejer. Vi synes ligesom Korup Lokalarkiv, at vi har haft for få besøgende, på de traditionelle Arkivernes Dag.

Til gengæld var der flot besøg i Ubberud, med ca. 470 gæster i hallen, hvor rigtig mange lagde vejen forbi lokalarkivets stand. Her kunne mange finde sig selv, mor eller far eller endog bedsteforældre på de billeder, arkivet havde kørende som slideshows på 2 skærme.

Der var masser af sportsbilleder helt tilbage fra 1930’erne og op til i dag, og der var klassebilleder fra både Spedsbjerg og Ubberud Skole.

Desuden var der konkurrence om at kende/gætte 13 billeder af ejendomme i Ubberud sogn. Der var en enkelt kupon med 13 rigtige, en 11’er og en 10’er, som løb med de 3 præmier.

Der blev snakket med en masse mennesker, og i tilgift fik vi rettet/tilføjet en del navne på nogle af de billeder, der manglede oplysninger. Vi er godt tilfreds med dagen og takker for den store interesse, der blev vist for arkivets arbejde.

På Ubberud Lokalarkivs vegne
Henning Jespersen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.