KORUP FESTER!

KORUP FESTER!

Under denne overskrift har Korup Lokal Arkiv åbnet en foto-udstilling i Korup Sognegård af fortrinsvis ældre fotos af festlige begivenheder i det gamle Korup Sogn. Men der er også blevet plads til en række nutidige billeder, for Korup er fremdeles et sted, hvor man forstår at fejre festlige øjeblikke. Udstillingen åbner den 2. januar 2020 og fortsætter indtil 15. juni 2020. I mange år har Korup Idræts Forening arrangeret BLÅ FEST med restaurations-telt og præmiebanko m.v. Også ofte med en indbudt forlystelsespark med forskellige boder, gynger og karruseller.
Men også altid med en række lokale konkurencer som her: gadefodbold-turneringer, hvor deltagerne ofte møder op i fantasifulde udklædninger.
På billedet ses med høj hat Henrik Arentsen. året er ca. 1980.

,

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.