Sommerudflugt

Efter et par års pause på grund af Corona-pandemien genoptager foreningen nu de årlige sommerudflugter. Vi gengiver nedenfor foreningens officielle indbydelse, der også er undervejs til medlemmerne i form af e-mail – eller bliver husomdelt til de medlemmer, som ikke har meddelt deres e-mail-adresse.

Kære medlem!

UDFLUGT ”Langs den gamle grænse” TIRSDAG d. 23. AUGUST 2022.
Vores herboende guide, Christian Grøn, vil tage os med langs den gamle grænse, hvor vi får historier og fortællinger om begivenheder og mindesmærker fra genforeningen i 1920. Vi starter rundturen ved Den Gamle Grænsekro, hvor Chr. X red over grænsen den 10. juli 1920. Vi kører videre til Skamlingsbanken – stedet for de store folkemøder ned over Hejlsminde til Brødremenighedsbyen, Christiansfeld.

Programmet for hele dagen:

 Kl. 10:00 Start fra P. pladsen KKIC Korup (Bellinge Turistfart)
 Kl. 10:15 Start fra P. pladsen Ubberud Kultur & Bevægelseshus. Vi kører ad den gamle landevej til Christiansfeld.
 Kl. 12:00 Middag på Den Gamle Grænse Kro. Menuen er Grillet HAKKEBØF” med champignon, kryddersmør, salat, bagt kartoffel og flute + en øl eller vand.
 Kl. 13:15 kører vi ”Langs den gamle grænse” i et par timer, hvor Kristian har ordet.
 Kl. ca. 16:30 er der afgang mod Fyn ad motorvejen. Vi er i Korup/Ubberud kl. ca. 17.30/18.00.
Prisen er: 250 kr. pr. person
Tilmelding til: Lisbeth Jørgensen på telefon 22 14 38 87 eller SMS fra mandag den 8. august til og med onsdag den 10. august. Tilmelding er bindende og sker efter ”først til mølle princippet”. Betaling foregår via foreningens konto reg.nr. 1551 kontonr. 6357393 – senest den 10. august eller ved kontant betaling i bussen.
Vi glæder os igen til samværet med jer!
Bestyrelsen
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.