Gamle huse og erhverv i Korup – som nu er væk!

Fra den 17. November 2021 er der i Sognegården etableret en fotoudstilling af gamle billeder fra vort omfattende billedarkiv under den fælles overskrift: “Gamle huse, erhverv og lignende, som nu er væk”.
Et par eksempler (som dog ikke er  med i udstillingen):

ccccForeningens tidligere formand, Bent Vedel Jensen (med lyd- optageudstyr under armen) klar til at interviewe Malermester Niels Bernhardt Klüver efter at denne i en årrække havde malet et utal af hjem i Korup området. Malerforretningen blev lukket i 1983 på Rugårdsvej 602.

Et andet eksempel:

cccccvEt luftfoto fra 1949 af Frederik Madsens forlængst nedlagte gård på Rugårdsvej . Læg i sær mærke til den særlige byggekonstruktion af laden. Gården blev nedrevet i 1950’erne i forbindelse med udvidelse  af Rugårdsvej.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.