Generalforsamling 2023

Den 21. marts 2023 afholdt foreningen sin årlige generalforsamling i Korup Sognegård. Det blev noget af et tilløbsstykke, idet ikke mindre end 93 personer havde valgt at møde op. Så der måtte hentes ekstra borde og stole. Det var dejligt at se så mange af med-lemmerne.

Efter valg af Claus Møller som dirigent blev beretning, regnskab og budget godkendt uden bemærkninger. På valg til bestyrelsen var Jens Breum, Lisbeth Jørgensen og John Andersen, som alle blev genvalgt. Anne Thaulow ønskede efter 18 år i bestyrelsen ikke gen-valg. I stedet blev Bodil Møller Madsen indvalgt. Som suppleanter valgtes Anne Andersen og Helle Bech Ness, og der var genvalg til revisorerne Jens Møller Sørensen og John Jespersen samt revisorsuppleant Johannes Weber.

Efter generalforsamlingen holdt professor Johannes Nørregaard Frandsen et spændende foredrag over emnet: “Da landbolivet blev en by i provinsen”.

Referatet fra generalforsamlingen kan læses under Arrangementer

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.